Velkommen på Jyderup Skole

Jyderup Skole er beliggende i grønne omgivelser, i charmerende bygninger med masser af historie. Vores medarbejderstab spænder bredt og med mange gode kræfter – dygtige, kompetente og nærværende i deres tilgang til både elever og forældre.

'Lyst til at lære - mer' og lyst til at være - her'

På Jyderup Skole tilbydes alle et trygt og udviklende skoleliv. Vi har fokus på alle børns særlige behov, talenter og trivsel, samt retten til at være en del af et eller flere faglige og sociale fællesskaber.

Vi ønsker at skabe “lyst til at lære - mer´ og lyst til at være - her”

På Jyderup skole ringer klokken hver dag for vores knap 400 elever fra 0.-9. klasse og vores ca. 50 medarbejdere. Vores medarbejderstab spænder bredt og med mange gode kræfter – dygtige, kompetente og nærværende i deres tilgang til både elever og forældre. 
Skolen er inddelt i tre afdelinger: 

  • Indskoling 0. - 3. klasse
  • Mellemtrin 4. - 6. klasse
  • Udskoling 7. - 9. klasse

Vi arbejder ud fra filosofien ”glæde, ansvar og faglighed i fællesskab” og tilbyder et trygt læringsmiljø med ambitioner om et højt fagligt niveau med fokus på, at god trivsel er udgangspunktet for den bedste indlæring 

På skolen har vi god plads og gode rammer, store forberedelsesrum til vores medarbejdere, grupperum på flere årgange samt smartboards i alle klasselokaler. VI er beliggende i grønne omgivelser med egen skoleskov, boldbaner, fantastiske legepladser og vores charmerende bygninger gemmer på masser af historie. 

 

Senest opdateret 11-06-2024