Frihedsforsøget

Kortere skoledage, fagblokke i kultur, natur og krea og fordybelsestime for de ældste elever er blot noget af det nye, der sker sammen med frihedsforsøget.

Stor begejstring hos borgmesteren

Borgmester Christina Krzyrosiak fortæller om den enestående mulighed vi i kommunens folkeskoler har fået, for at lave lige nøjagtig den skole vi drømmer om, med frihedsforsøget Børnenes skole.

Det sker i skoleåret 2021/2022

Et nyt skoleår står på spring og sammen med skoleårets begyndelse til august, søsætter vi en række spændende forandringer på Jyderup skole. Forandringerne er skabt med udgangspunkt i de input vi har modtaget fra elever, forældre og medarbejdere, da vi i et kort intro-forløb i foråret, inviterede til upload af gode idéer til fremtidens Jyderup skole.

Til august starter et rigtig interessant arbejde med frihedsforsøget, og her inviterer vi jer med - igen. Det er vigtigt for os at alle elever, forældre, medarbejdere og borgere kan følge med i tilblivelsen af vores fælles skole, og derfor synliggør og inddrager vi vi så meget vi kan.

Vi glæder os til at kunne dele og udvikle skole sammen med jer.

Nyt fra august - oktober 2021

• Kortere skoledage
  • Flere voksne omkring klasserne
  • Fagblokke i kultur, natur og krea
  • Fordybelsestime for de ældste elever
  • Vi afprøver nye idéer i kortere perioder fremtil efterårsferien

En teaser til frihedsforsøget

Kig med i videoen og sæt dine tanker fri - efter sommerferien inviterer vi dig med til at idéudvikle på Børnenes skole.

Vi glæder os og vender stærkt tilbage!

18.08.2021

Pernille Haagensen